2 Nisan 2012 Pazartesi

Dehşet Bir Film: The Grey


Dehşet bir film derken kastettiğim şey, filmin inanılmaz güzel olmasının yanında, dehşet verici sahnelere sahip olması diyebilirim. Filmin adı olan gri kelimesi kurtların renginden geliyor ve bolca aç kurt görüyoruz filmde. Ama şunu söyleyeyim, başından sonuna gözünü kırpmadan izleyebileceğiniz bir film.

Filmin Orjinal adı: The Grey, Türkçe adı ise: Gri Kurt. Başrol oyuncuları: Liam Neeson,  Dallas Roberts, Frank Grillo. Yönetmeni: Joe Carnahan. Film 2012 yapımı ve imdb puanı: 7.1

Filmin konusundan kısaca bahsetmekte bir sakınca görmüyorum, çünkü filmdeki birçok heyecanlı sahne konusunun önüne geçiyor. Ayrıca sonu da belli değil zaten:) Bir petrol şirketine ait uçak içindeki çalışanlarla birlikte düşer. Kazadan kurutulan sadece bir kaç kişidir ve hayatta kalma mücadelesi başlar. Liam Neesonun Canlandırdığı Otway de kurtulanlar arasındadır ve petrol şirketinde çalışırken görevi tetikçiliktir (yani vahşi hayvanları şirket sınırlarına girmeden öldürmek) Bu yüzden kurtları iyi tanımaktadır ve uçakları vahşi kurtların avlanma sınırları içine düşmüştür. Bundan sonra kurtlardan korunarak hayatta kalma mücadeleleri başlar.


Beğenerek izleyeceğiniz heyecan dolu bir film. Ben ce kaçırılmaması gerekir:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder