10 Nisan 2012 Salı

Romantik Komedi Sevenler İçin İdeal: The Holiday


Eşimle birlikte ne seyredelim diye film ararken birden karşımıza çıktı bu film:) Zaten Jude Law 'ı görünce atladık hemen. Kesin güzeldir dedik. Ve izlerken çokça güzel vakit geçirdik:) O yüzden bu filmi de anlatmalıyım ve önermeliyim diye düşündüm. Aslında belki diyeceksiniz: Sen her filmi öneriyorsun diye. Ama imdb puanına bakarak seçtiğim filmleri ekliyorum sayfamı ki ne yapayım:) Genelde 6 ve üzeri puan alan filmleri tercih ediyorum ben de izlerken.

O zaman hemen tanıyalım bu filmi: Orijinal adı: The Holiday, Türkçe adı ise: Tatil. Başrol Oyuncuları: Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet ve Jack Black. Yönetmen: Nancy Meyers Yapım yılı: 2006. imdb puanı: 6.8 ...





Filmin resimlerine bakarsanız, aslında kış günlerinde özellikle yılbaşına doğru izlemenin daha eğelenceli olabileceğini görebilirsiniz:) Hemen konusuna gelecek olursak: Irıs ve Amanda her ikisi de erkekler yüzünden hayal kırıklığına uğramış bayanlardır. Yaşadıkları hayal kırıklığından kurtulmak için çözümün tatile gitmek olduğunu düşünürler. hem de çooook uzaklara... Irıs evini bir ev değişim sitesine koymuştur ve Amanda bunu tesadüfen görür. Iris Amandanın Los Angelestaki evine Amanda da Iris'in Londra'nın küçük bir kasabası olan Surrey deki evine gider. Bundan sonrası zaten çok eğlenceli ve güzel. Hayatlarında köklü değişikliler olur:)

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder