25 Ocak 2012 Çarşamba

Televizyonda 1 Kadın 1 de Erkek Var:)

Daha önce hep facebook sayfamda arkadaşlarımın paylaştığı kadar izleyip gülmüştüm. Tabii şifreli kanallarda yayınlandığı için tam olarak izleme fırsatı bulamamıştım. Ama artık her cuma ve cumartesi akşamları Star'da izleyebiliyoruz. İzlerken de ne yapıyoruz? Bol Bol Gülüyoruz:)



Çok eğlenceli gerçekten. 1 Kadın rolünü Demet Evgar ve 1 Erkek rölünü de Emre Karayel karşımıza çıkıyor:) ve sürekli didişmeleriyle bizi güldürüyor. Erkek evlilik sorumluluğundan sürekli kaçıyor, kadın kıskanç ve  biraz cadı ama ikiside birbirini çok seviyor. Dizideki cesur espriler dizinin saatini 23.00 civarına itiyor. Ama cuma ve cumartesi nasılsa ertesi gün tatil olacak diye düşünerekten gece geç saatlere kadar izleyebiliyoruz. Arada emet Evgar yüzünden bolca bip bip biiiipler dinliyoruz ama olacak okadar:) Neticede güldürüyorlar mı güldürüyorlar:) Eğlendiriyor mu eğlendiriyor:)


Ayrıca dizinin bir iyi yanıda sadece iki oyuncunun olması. İnsanı gereksiz bir göz ve isim yorgunluğundan kurtarıyor. Diğer dizilerdeki gibi entrika yok, intikam almak, öldürmek, suikast yok. Aman gülerek izleyelim işte:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder