25 Ocak 2012 Çarşamba

Gülmek İstiyorsan : Yukarı Bak

Yok yok yukarı bakmanıza gerek yok gülmek için:) Filmi izlemeniz yeterli. Hayatımda son yıllarda izlediğim en eğlenceli ve en şirin animasyon filmiydi. Geçenlerde televizyonda verdiler ve tekrar izledim. İkinci kere izlemem rağmen yine çok güldüm.


Orijinal Adı: Up, Filmdeki yaşlı amca Carl Fredericksen tiplemesini Türkçe olarak Erol Günaydın seslendirmiş. Film 2009 yapımı ve imdb puanı: 8.2

Filme yaşlı amca Carl Fredericksen'in çocukluğu ile başlıyoruz. Ünlü kaşif Charles F. Muntz'a hayrandır. Kendisi gibi bu kaşife hayran olan çocukluk arkadaşı Ellie ile evlenir. Birlikte Güney Amerikadaki Cennet Şelalelerine gitmeyi hayal ederler hep. ama bir türlü mümkün olmaz. Ancak Ellie'nin ölümünden sonra kendi başına Carl gitmeye karar verir. Böylece Ellie'nin ruhunu mutlu edecektir. Ancak bu yolculuğunda yalnız değildir ve yolun sonunda onu çok ilginç olaylar beklemektedir:)





Film yayınlandığı sene facebookta filmden bir kısmın olduğu video günlerce paylaşılmış, herkes hem büyük beğeniyle ve sondreact'ı "Married life" ı severek dinlemişti. Beni filmi kesinlikle izlemeye sevk eden videoyu burdan bende paylaşmak isterim, böylece belki izlemeyen varsa bu görüntülere dayanamaz ve izlemek ister. Ben de vasıta olmuş olurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder