10 Şubat 2012 Cuma

Çok Etkileyici Bir Film: DUVAK ( The Painted Veil)


Bu filmi bir arkadaşım bana önermişti. Çok güzel mutlaka izlemelisin demişti. Ben de çok azman kaybetmeden hemen filmi buldum ve izledim. Gerçekten çok güzel ve etkileyici bir filmdi.

Hemen filmi tanıyalım isterseniz. Filmin orijinal adı: The Painted Veil. Başrollerde Edward Norton ve Naomi Watts var. Filmin yönetmeni: John Curran ve film 2006 yapımı. imdb puanı: 7.5

Aslında filmlerin konusundan bahsetmeyi pek sevmiyorum ben. Çünkü filmin konusunu öğrenmek bendeki merak ve ilgiyi birazcık azaltıyor ama ben yine de fikir edinmek isteyenler olabilir diye filmin konusundan kısaca bahsedeceğim. Filmde Kitty ve Walter evlenirler ama aslında aralarında çok da kuvvetli bir aşk yoktur.  Yani Kitty biraz da evlenmiş olmak için Walterla evlenmiştir ve sonunda da Walter'ı aldatır. Walter bunu öğrendiğinde intikam alma yöntemi çok ilginçtir. Çin'in kolera salgını olan uzak bir köyüne tayin ister ve Kittyle birlikte bu yoksulluk içindeki köyde yaşamak üzere yola çıkarlar. Orda işler biraz değişir işte:) Bundan sonrasını da siz izleyin artık:)))



 Tam da şu sert kış soğuklarının bastırdığı günlerde sıcacık evinizde oturup, güzel vakit geçirmek için izleyebileceğiniz son derece romantik ve güzel bir film olduğunu son cümlem olarak belirtir:) ve iyi seyirler dilerim:))

2 yorum: