7 Haziran 2012 Perşembe

Kısmet by Milka: Milka KARAAĞAÇLI ile Hoş Bir Sohbet


Hürriyet Bumerang'ın son etkinliğinde moda yazarları toparlandık ve Kısmet markasının yaratıcısı Milka Karaağaçlı'nın Bebek'teki Showroom'una konuk olduk. Çok keyifli bir gün geçirdik.

Milka Karaağaçlı bir anda sektör değiştiriş macerasını, Kısmet markasının nasıl ortaya çıktığını ve markasının yükselişini sıcak ve içten sohbetiyle bizlere aktardı. Etkilenmemek mümkün değildi. Eminim o ana orada olup bu sohbeti dinleyen aynı zamanda da işinden memnun olmayan, yaşamında değişiklik isteyen kim olsa Kısmet markasının üne kavuşma yolculuğundan etkilenirdi.




Biraz tasarım hakkında konuştuk sonrasında. Mesela kuru kafa, örümcek ağları ve vampir dişlerinin bulunduğu koleksiyonundan bahsetti. Vampir dizi ve filmlerini çokça izlediği bir dönemde ortaya çıktığını ve bu objeleri tasarımlarında kullansa nasıl olur diye düşündüğünü belirtti.  Zaten tasarım dediğimiz şey de hayatın bir parçası değil miydi?


Daha sonra ise yeni koleksiyonunun konusunu anlatarak bizden fikirler istedi. Hep birlikte beyin fırtınası yaparak belirli objeler belirlemeye çalıştık. Fikirlerimizi içtenlikle dinledi ve büyük bir ciddiyetle defterine not aldı.

Kismet By Milka takılarından görüntüler:




*resimlerde camdan yansıyan görüntüleri görmezden gelebileceğinizi umarım:)

Netice olarak çok keyifli ve hoş bir deneyim oldu bizim için. Sevgili Milka Karağaçlı'ya bizi konuk ettiği için ve Hürriyet Bumerang'a da bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ederim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder