23 Şubat 2012 Perşembe

Sezonun Trendlerinden: Peter Pan Yaka

Türkçe deyimiyle bebe yaka. Ben bu yakayı çok beğendim. Bence 2012'nin en güzel trendlerinden biri bebe yakalı kıyafetler. En çok elbiselere yakışmış. İsmi de tam oturmuş. Çok şirin, çok masum duruyor bu elbiseler, tıpkı bir bebek gibi:) Giyen her bayana yakışıyor. İşte birkaç model...

22 Şubat 2012 Çarşamba

Bu Biraz İçli Olacak Ama Beğendim Paylaşmalıyım: Sleepers


Bir filmi izledikten sonra hemen paylaşmazsam olmuyor. Aslında ben bu çiçeklerin arasındaki yazılarımın daha eğlenceli, neşeli olmasını istiyorum. Ama bu seferlik kural ihlali yapacağım. Zira film gerçekten çok güzel. Çok beğendim o yüzden paylaşmalıyım diye düşünüyorum.

Filmin Orijinal adı: Sleepers. Türkçe Adı: Kardeş Gibiydiler. Kimler oynuyor diye sorarsanız, cevabım kimler oynamıyor ki:)  Hemen saymaya başlıyorum. Robert De Niro, Brad Pitt, Kevin Bacon, Jason Patric, Dustin Hoffman. Yönetmeni ise Barry Levinson. Film 1996 yapımı ve imdb puanı: 7.4 


Filmin konusuna gelince....Aslında çok da bahsetmek istemiyorum. Konuyu anlatınca zaten filmi anlatmış oluyorum. O yüzden kısaca şöyle söyliyim: 4 yakın arkadaşın çocuklukları ve yetişkin halleri. Neler yaşadılar, nasıl değiştiler ve sonları nasıl oldu...Film işte bunu anlatıyor. Biraz iç acıtan olaylar var maalesef. Ama gerçekten izlenilmesi gereken bir film.

18 Şubat 2012 Cumartesi

Hadi Biraz Renklenelim:)

Oldum olası kırmızıları, morları, parlak renkleri sevmişimdir. Hiç çekinmeden kırmızı paltomu giyer, kırmızı rujumu da sürer çıkarım dışarı. Böyle internette gezinirken hoşuma giden renkli kıyafetleri de seçtim o yüzden bugün ve hemen sizlerle paylaşayım dedim.
 Trendyolun markası olan Milla'yı artık hepimiz biliyoruz. Arada bir ünlü isimlerle katalog çekimleri yapıyorlar. İşte ben en çok Hadise'yle çekilen fotoğrafları ve onun giydiği kıyafetleri beğenmiştim. Bu kışın son modası olan yuvarlak yaka kabanlardan bir tanesi vardı Hadise'nin üzerinde ve ben ona bayıldım. Yeşil zaten en sevdiğim renlerden biri:) İşte bu:

 Sonra tumblr denen şey neymiş deyip onu karışıtırırken rastladığım tırnak boyama modellerinden seçtiğim en renkli ve en çok hoşuma giden tırnaklar var. Hemen onu da paylaştım:


İnce Topuk diye bir ayakkabı markası var bir de. Facebook ta kenarda reklamları bol bol çıkıyor. İşte o markanın ayakkabılarını da çok beğeniyorum ben. Rengarenkler. Yeşilden başladım yeşil gidelim diye yine yeşil seçtim. İşte burda:


Son olarak da böyle büyük renkli çerçeveli gözlük istiyorum. Normalde lens kullanıyorum ama her zaman lens takamıyorum. Arada gözlük takmak zorunda kaldığım oluyor. Değişik bir şeyler istiyordum. İşte bunu buldum, çok da beğendim:)

14 Şubat 2012 Salı

54. Grammy Ödülleri ve Yine En Şık Kim?

54. Grammy Öüdlleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Peki bir ödül töreni olurda, kırmızı halıda şık bayanlar birer birer boy gösterir de eğlence atölyesinde en şık kim konuşulmaz mı hiç? Konuşulur tabii:)
Günlerdir televizyonda haberlerde izliyorum. Öncelikle  bu törene ani ölümü nedeniyle katılamayan Whitney Houston için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Yazık oldu gerçekten.

Kim ne giymiş, kim şık olmuş bakmadan önce hemen  kim ne kazanmış şöyle köşesinden kıyısından bakalım mı?

Geceye aldığı altı daldaki ödülle damgasını Adele vurmuş. Yılın albumü ve yılın şarkısı ( Rolling in Deep) bu ödüllerden sadece ikisi. Ama beni daha çok kıyafeti ilgilendirdiği için çok da fazla sabredemeden hemen ne giymiş ona bakıyorum:)


Elbise: Giorgia Armani marka
Ama en güzeli kırmızı ruju bence kesinlikle, beyaz tenine müthiş uymuş.













Solo Country Perfonması ile ödül alan Taylor Swift ise Zuhair Murad imzalı elbisesi içinde bence gecenin en şık ve zarif kadınıydı.




Başka kimler neler giymiş hemen bakmaya devam edelim.





Rihanna'nın olağanüstü sırt ve göğüs dekolteli elbisesi  Giorgio Armani
Jessie'nin parlak metalik elbisesi Julien Macdonald
Katy Perry 'nin elbisesi  Elie Saab Couture
Carrie Underwood 'un zarif elbisesi Gomez-Gracia


Gecenin en iddialı kıyafeti ise  Jean Paul Gaultier imzalı kıyafetiyle Fergie 'ye aitti:) Turuncu:)



10 Şubat 2012 Cuma

Çok Etkileyici Bir Film: DUVAK ( The Painted Veil)


Bu filmi bir arkadaşım bana önermişti. Çok güzel mutlaka izlemelisin demişti. Ben de çok azman kaybetmeden hemen filmi buldum ve izledim. Gerçekten çok güzel ve etkileyici bir filmdi.

Hemen filmi tanıyalım isterseniz. Filmin orijinal adı: The Painted Veil. Başrollerde Edward Norton ve Naomi Watts var. Filmin yönetmeni: John Curran ve film 2006 yapımı. imdb puanı: 7.5

Aslında filmlerin konusundan bahsetmeyi pek sevmiyorum ben. Çünkü filmin konusunu öğrenmek bendeki merak ve ilgiyi birazcık azaltıyor ama ben yine de fikir edinmek isteyenler olabilir diye filmin konusundan kısaca bahsedeceğim. Filmde Kitty ve Walter evlenirler ama aslında aralarında çok da kuvvetli bir aşk yoktur.  Yani Kitty biraz da evlenmiş olmak için Walterla evlenmiştir ve sonunda da Walter'ı aldatır. Walter bunu öğrendiğinde intikam alma yöntemi çok ilginçtir. Çin'in kolera salgını olan uzak bir köyüne tayin ister ve Kittyle birlikte bu yoksulluk içindeki köyde yaşamak üzere yola çıkarlar. Orda işler biraz değişir işte:) Bundan sonrasını da siz izleyin artık:)))



 Tam da şu sert kış soğuklarının bastırdığı günlerde sıcacık evinizde oturup, güzel vakit geçirmek için izleyebileceğiniz son derece romantik ve güzel bir film olduğunu son cümlem olarak belirtir:) ve iyi seyirler dilerim:))

Ne de güzeldi Seksenler


TRT de yeni başalayan bir dizi var şu sıralar. Adı Seksenler. Öyle şirin bir aile dizisi. Kendi halinde bir ailenin 1980 yılında yaşadıklarını anlatıyor.

Ben seksenli yıllarda küçük bir çocuktum ama, Dizide anlatılan o yıllara ait bazı şeyleri hatırlamıyorum ama görmek hoşuma gidiyor. Zaten nostaljiden hep hoşlanmışımdır. Mesela dün akşamki bölümünde Ajda Pekkan'ın Eurovision'a katıldığı şarkı olan Petrol şarkısını izledik:) Sonra en belirgin şey o döneme ait sokağa çıkma yasakları, siyasi çatışmalar, duvarlara yazılan sloganlar.

Ama hepsinden güzeli dizide o günlerin modası kıayafetler, koltuklar, televizyon programları falan görmek. Sizin de evinizde var mıydı bir mobilyalı divanınız (sırt dayanma kısmında raflar falan var)? Sonra koltuklarınızın üzerinde annelerinizin çeyzinden kalma dantel örtüler:) Dizi de o döneme ait tüm ayrıntılara dikkat etmeye çalışmışlar. Permalı kabarık saçlar, vatkalı elbiseler, merdaneli çamaşır makinesi, yeni çıkan filmler... falan. Öyle çok komik espriler var diyemesemde çok izlenesi bir dizi:)




Başrolde Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Özlem Türkad, İlker Ayrık, Ayşe Toga gibi başarılı oyuncuların olduğu dizinin yapımcısı da Birol Güven. Bence vaktinizi ayırıp bir kere seyredin derim. Bunalımlı, bol gözyaşlı dizilerden daha iyidir kesinlikle diye düşünüyorum.:)

8 Şubat 2012 Çarşamba

Güzel Vakit Geçirmek İsterseniz Bu Filmi İzleyin: 21


Ben çok sevdim bu filmi. Çok heyecanlıydı gerçekten. İzlerken neler olacağını sürekli merak ettiğiniz bir film.
Hareketli, eğlenceli, sürükleyici ve merak uyandıran. Daha ne söyleyebilirim ki...

Hemen filmi tanıyalım o zaman. Filmin adı: 21, Oyuncular: Jim Sturgess, Kate Bosworth, Kevin Spacey Yönetmen: Robert Luketic. 2008 yapımı ve imdb puanı: 6,7 





En büyük hayali tıp fakültesinde okumak olan MIT öğrencisi Ben bir yandan para biriktirmeye çalışırken bir yandan da bir bursa başvurur. Burs mülakatı sırasında yetkili ona çok ilginç bir soru sorar. Bu bursu haketmek için "seni diğer insanlardan farklı yapacak bir şey yaptın mı?" Ben'in aklına bir anda Las Vegas'ta yaşadıkları gelir. Peki Ben Vegas'ta neler yaşamıştı? Matematik profesörü olan Mick Rosa'nın dikkatini çekmesi ona hangi kapıları açmıştı?  Bursu almaya hak kazandı mı? İşte tüm bu soruların cevabını biraz olsun merak ettiyseniz benden size tavsiye:) İZLEYİN...

2 Şubat 2012 Perşembe

Westwing'den Sizlere Özel 15 TL Hediye Çeki!

Westwing nedir? Almanya’da başlayan müthiş bir özel alışveriş hareketi. An itibariyle 20 ülkede faaliyette olan, ev ve yaşam konseptli ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz bir online alışveriş klübü. Westwing Home & Living, stil sahibi evlerin yeni adresi niteliğinde. Westwing Ailesi, Westwing Türkiye’deki birbirinden özel markaları ince eleyip sık dokuyarak belirliyor, editörler tarafından belirlenen özel konseptlerle ekranımıza düşüyor.

Peki kimin başının altından çıktı bu fikir? Dünyanın en çok satan dergisi Elle ve Elle Decoration’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher, Almanya’da Westwing akımını başlattı. İyi de yaptı! Şimdi Türkiye’de online alışveriş ve stil önerilerinde bambaşka.

Westwing Türkiye, tabi ki bundan ibaret değil. Online dergi bölümü de mevcut. Aynı zamanda dünyadan farklı yaşam stillerinin, son trendlerin ve tasarım harikalarının yer aldığı bir ilham kaynağı.  Ev yaşamına dair ipuçları, pratik dekorasyon tüyoları da cabası.

En özel markalar, titizlikle hazırlanan koleksiyonlar ve müthiş indirimler... Bo Concept, Koleksiyon, Maxxdepo gibi tasarım öncüleri seçiliyor. Diğer alışveriş sitelerinden bir başka farkı da stil önerileri, dekorasyon ipuçları, en yeni trendler ve dünyadaki dekorasyona dair olup bitenlerin de yer alması.


Bize de böylesine güzel özelliklere sahip bir stil öncüsü www.westwing.com.tr ailesine dahil olmak ve bu özel klübe dahil olmak kalıyor. Görünen o ki, hepimizin dilinden düşmeyecek bu format, fenomen olmaya aday.



Size özel 15 TL indirimden yararlanmak için tıklayın.



Bir bumads advertorial içeriğidir.